Prehľad vypísaných tém - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | B | D | F | G | H | Ch | O | P | Ú | V | Z

Por.TypNázov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracoviskoProgramUrčené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
BP
Analýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy0 / 1
--
2.BPAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
3.
BP
Analýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy0 / 1--
4.
BP
Analýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy0 / 1--
5.BP
Analýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
6.
BPAutentifikácia biopotravínBobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKB
FBPPodrobnosti témy
0 / 1
--
7.DPBezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmi
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
8.DPDetekcia kofeínu ako markera kvality a obľúbenosti kávyBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBPPodrobnosti témy
0 / 1
--
9.DPDetekcia zložiek C. canephora súvisiacich s kvalitou nápojaKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 2
--
10.
BP
Falšovanie a autentifikácia kávy a výrobkov s prídavkom kávy
Bobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKB
SPU
Podrobnosti témy
1 / 1
Brenesselová, A.
11.
BP
Gastronomické podujatia vo vybranom regióne
Kozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-PTGFBP
Podrobnosti témy
0 / 2--
12.
BP
Gastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti témy
0 / 2
--
13.BP
Gény súvisiace s vnímaním sladkej chuti
Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
14.
DP
Hodnotenie oxidačnej stability chladených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej silice
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
15.
DP
Hodnotenie vybraných zložiek kávy s antioxidačným potenciálom
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKIFBPPodrobnosti témy
0 / 1
--
16.
DP
Cholesterol v kurčacom mäse po aplikácii rozličných druhov a kombinácie rastlinných silícKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
17.
DP
Oxidačná stabilita chladených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej silice
Angelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
18.DP
Oxidačná stabilita mrazených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej silice
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
19.
BP
Perspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1
--
20.
DPPosúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovaniaČurlej, J.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
21.DPProfil mastných kyselín jahniat v systéme pasienkového chovuAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy
0 / 1
--
22.
BP
Úprava mäsa pôsobením nízkych teplôt z hľadiska kvality a bezpečnosti
Čurlej, J.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
23.
BP
Vplyv genotypu a pestovateľského prostredia na kvalitu kávy
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKBFBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
24.
BPZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
0 / --
--