Summary of topics offered - Department of Chemistry (FBFS)

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:

* | A | B | D | F | H | Ch | K | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeTrackIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.DTAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
2.BTAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Kovács, Š.
3.BTAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Krivoňáková, I.
4.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
5.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
6.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
7.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a Nitria - pre FZKIBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
8.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
9.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
10.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
11.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a Devín - pre FZKIBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
12.BTBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sulírová, K.
13.DTBezpečnosť mrlíka čílskeho (Chenopodium quinoa) z pohľadu obsahu rizikových kovovVollmannová, A.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Pobočková, P.
14.DTBioaktívne látky v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
15.BTDioxíny a polychlorované bifenyly v produktoch živočišneho povoduTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
16.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
17.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
18.BTFunkcie prírodných toxických látok v rastlináchBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
19.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
20.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
21.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
22.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
23.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
24.BTHodnotenie obsahu ťažkých kovov v potravináchTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
25.BTCharakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
26.DTCharakteristika minerálneho zloženia syru oštiepokŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
27.DTCharakteristika vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných kávachŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
28.DTCharakteristika vybraných druhov káv z pohľadu minerálneho zloženiaŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
29.BTKontaminácia vodných tokov na SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
30.DTKontrola a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
31.DTKontrola obsahu rizikových prvkov v svalovine a vnútorných orgánoch sladkovodných rýb z vybranej lokalityŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
32.DTKontrola obsahu vybraných rizikových prvkov v produktoch z morských rýbŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
33.DTKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Bozalková, P.
34.BTModerné spektrálne metódy využívané pri kontrole kvality a pôvodu alkoholických nápojovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Šlosiarová, Š.
35.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách rastlinného pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-MRVFAaFRDetails of topic0 / 1--
36.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách rastlinného pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
37.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách živočíšneho pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-MRVFAaFRDetails of topic0 / 1--
38.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách živočíšneho pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
39.DTMožnosti vstupu rezíduí chlórovaných pesticídov do potravového reťazcaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Vidová, J.
40.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
41.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
42.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
43.DTNutričné a antinutričné látky zemiakovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
44.DTObsah medi v zrne jačmeňa ozimného v závislosti od racionalizačných systémov hospodáreniaTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
45.DTPorovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
46.BTRiziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti HorehroniaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Fedorková, S.
47.DTRizikové kovy vo vlašských orechochHarangozo, Ľ.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
48.BTRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Masič, J.
49.DTSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
50.DTSlovenské genotypy strukovín ako významný potravinový zdroj makroelementovVollmannová, A.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
51.DTSlovenské odrody strukovín ako významný potravinový zdroj mikroelementovVollmannová, A.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
52.BTTransfér ťažkých kovov v systéme pôda-rastlinaBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
53.DTTransfér ťažkých kovov v systéme pôda-rastlina a vplyv na obsah bioaktívnych látok v rajčiaku (Lycopersicon esculentum)Bystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-ABISUADetails of topic0 / 1--
54.BTÚčinky endogénnych rastlinných toxikantov na živé organizmyBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
55.DisTVariabilita chemoprotektívnych látok v cesnaku medveďom (Allium ursinum L.) indukovanej agroenvironmentálnymi a technologickými faktormiBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
56.BTVoda v potravinách a vo výžive človekaBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
57.DTVplyv a kontrola environmentálnych faktorov na obsah a chemickú skladbu bioaktívnych zložiek cesnaku medvediehoBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
58.DTVplyv genetického zdroja lupiny bielej (Lupinus albus) na obsah makro a mikroelementovVollmannová, A.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
59.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
60.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
61.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
62.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
63.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
64.BTVplyv rizikových prvkov na ľudský organizmusStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Mozola, A.
65.DTVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DPBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
66.DTVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Slivková, B.
67.BTVýznam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Bystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
68.DTZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Mazanová, V.
69.DisTZmeny obsahu vybraných bioaktívnych látok v sladkých zemiakoch (Ipomoea batatas L.) v závislosti od agroenvironmentálnych faktorov a technologických postupov spracovaniaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
70.BTZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--