Summary of topics offered - Department of Chemistry (FBFS)

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Faculty:
Programme:
Topic supervisor:

* | A | B | C | D | F | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | Ť | V | Z

Ord.
Type
Topic
Thesis supervisor
Supervising department
Programme
Intended for
DetailsOccupied/Max.Project participants
1.
BT
Analýza chemických komponentov v muštoch
Trebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-VINB
SUA
Details of topic
1 / 1
2.
DT
Analýza kvality podzemných vôd na strednom Slovensku
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSCFBFSDetails of topic
0 / 1
--
3.
BT
Analýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic1 / 1 Harisová, K.
4.BTAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
5.
BT
Bataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
1 / 1
Sulírová, K.
6.
BT
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)
B-VLU
FAaFR
Details of topic
0 / 1
--
7.
BT
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFS
Details of topic
1 / --
Husarčíková, D.
8.
BT
Bioaktívne látky v bylinných čajochŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFS
Details of topic
1 / 1 Taliga, T.
9.
BT
Bioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvodu
Department of Chemistry (FBFS)
B-VLU
FAaFR
Details of topic
0 / 1
--
10.
DT
Cibuľa (Allium cepa L.) zdroj zdraviu prospešných látok
Lidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLU
FAaFR
Details of topic
0 / 1
--
11.BTDioxíny a polychlorované bifenyly v produktoch živočišneho povoduTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)
--
SUA
Details of topic0 / --
--
12.
BT
Fytohormóny v obilnináchDepartment of Chemistry (FBFS)B-APBFBFS
Details of topic
0 / 1
--
13.DT
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)
Department of Chemistry (FBFS)
--
SUADetails of topic0 / 1--
14.
DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)
Department of Chemistry (FBFS)
--SUA
Details of topic
1 / 1
15.
DT
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)
Department of Chemistry (FBFS)
--
SUA
Details of topic
0 / 1
--
16.
DT
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)
Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)
--
SUADetails of topic0 / 1--
17.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.
Department of Chemistry (FBFS)
--
SUA
Details of topic
0 / 1
--
18.
BT
Charakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeDepartment of Chemistry (FBFS)B-VLU
FAaFR
Details of topic
1 / 1
19.
DTCharakteristika vybraných druhov bylinných čajov z pohľadu minerálneho zloženia
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
1 / 1
20.
DT
Charakterizácia vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných bylinných čajoch
Šnirc, M.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
21.
BT
Chemické komponenty vznikajúce počas tepelnej úpravy obilných produktovDepartment of Chemistry (FBFS)B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
22.
DT
Interakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho
Trebichalský, P.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSCFBFSDetails of topic
0 / 1
--
23.
DT
Kontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na Slovensku
Lidiková, J.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFSDetails of topic0 / 1--
24.
DTKontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medovŠnirc, M.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
25.
DT
Kontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
1 / 1
26.
BT
Kontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovuDepartment of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
27.
DT
Kumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktorom
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSCFBFSDetails of topic
0 / 1
--
28.
DT
Kvalita studničných vôd vo vybranom regióne Slovenska
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
1 / 1 Dúžeková, M.
29.
BT
Moderné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkov
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
30.
DT
Monitoring prchavých látok vo vybraných druhoch pravých ovocných destilátov
Šnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
31.BTMožnosti zabezpečenia vysledovateľnosti čaju využitím analytických metód
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
32.
BTNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFS
Details of topic
0 / 1
--
33.
BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Department of Chemistry (FBFS)B-APB
FBFS
Details of topic0 / 1
--
34.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.
Department of Chemistry (FBFS)
B-APB
FBFS
Details of topic0 / 1--
35.
BT
Nutričné a antinutričné zložky múky
Trebichalský, P.
Department of Chemistry (FBFS)
B-FTGSUA
Details of topic
0 / --
--
36.BT
Obsah stopových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z rôzne environmentálne zaťažených oblastí Slovenska
Department of Chemistry (FBFS)
B-APBFBFS
Details of topic
0 / 1
--
37.
DTPorovnanie obsahu chemoprotektívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumDepartment of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
1 / 1 Tomášiková, L.
38.
DT
Porovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
39.
BT
Povojník batátový - zdroj nutričných a bioaktívnych látok v strave
Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFS
Details of topic
0 / 1
--
40.
BTPrestup ťažkých kovov v systéme pôda-vinič hroznorodý (Vitis vinifera)
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
1 / 1
Csere, F.
41.
BT
Riziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti Horehronia
Musilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKB
FBFS
Details of topic1 / 1
42.
BT
Rizikové prvky a ich negatívny účinok na zdravie človeka
Stanovič, R.
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKBFBFSDetails of topic
1 / 1
43.
BT
Rizikové prvky a ich negatívny účinok na ľudský organizmusStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
44.
BTRizikové prvky vo vodáchDepartment of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFS
Details of topic
1 / 1
45.
DT
Rizikové prvky v orechoch
Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1
46.
DT
Sledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojoch
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
47.
DT
Tažké kovy a antinutričné látky vo vybraných druhoch rodu Allim
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFSDetails of topic0 / 1
--
48.
BT
Ťažké kovy vo vinárskych produktoch
Trebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-VINB
SUA
Details of topic
0 / 1
--
49.DTTranslokácia vybraných prvkov vo fruktifikačných orgánoch jedlých divorastúcich húbDepartment of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
50.
BT
Voda v potravinách a vo výžive človeka
Department of Chemistry (FBFS)
B-VLU
FAaFR
Details of topic0 / 1
--
51.
BT
Vplyv kadmia, olova a zinku na ľudský organizmus
Stanovič, R.
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
1 / 1
52.
DT
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovom
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic0 / 1
--
53.
DT
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovov
Department of Chemistry (FBFS)
I-VLU
FAaFR
Details of topic
0 / 1
--
54.
DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
55.
DT
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakoch
Department of Chemistry (FBFS)
I-VLU
FAaFR
Details of topic0 / 1
--
56.
DT
Vplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovom
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic1 / 1
57.
DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovom
Department of Chemistry (FBFS)
I-VLUFAaFRDetails of topic
0 / 1
--
58.
DT
Vplyv odrody, obrábania pôdy a hnojenia na kumuláciu kobaltu do zrna jačmeňa siateho
Trebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
SUA
Details of topic
0 / 1
--
59.
DT
Vplyv rizikových prvkov na antioxidačnú kapacitu zrna pseudocerálií
Vollmannová, A.
Department of Chemistry (FBFS)
--
FBFSDetails of topic0 / 1
--
60.
DT
Vplyv rizikových prvkov na obsah antioxidantov vo vybraných liečivých rastlinách
Department of Chemistry (FBFS)--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
61.
DT
Vplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DP
Department of Chemistry (FBFS)
--
SUA
Details of topic0 / 1--
62.
BT
Vplyv ťažkých kovov na kvalitu cibuľovínLidiková, J.
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFSDetails of topic
1 / 1
63.DTVybrané pestovateľské faktory vo vzťahu k obsahom železa v zrne v odrodách jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
SUA
Details of topic1 / --
64.DisT
Výskum variability chemoprotektívnych látok v cesnaku medveďom (Allium ursinum L.) indukovanej agroenvironmentálnymi a technologickými faktormi
Lidiková, J.
Department of Chemistry (FBFS)
D-TEPFBFSDetails of topic
0 / --
--
65.
BT
Využitie moderných analytických metód na určenie zloženia pravých ovocných destilátov
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKBFBFSDetails of topic
0 / 1
--
66.
DT
Význam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu Allium
Department of Chemistry (FBFS)--SUA
Details of topic
1 / --
67.
BT
Význam bielkovín vo výžive človeka
Lidiková, J.
Department of Chemistry (FBFS)
B-VLUFAaFR
Details of topic
1 / 1
Strempeková, S.
68.
BT
Význam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Lidiková, J.
Department of Chemistry (FBFS)
--
SUA
Details of topic
0 / 1
--
69.
BT
Význam tukov vo výžive človeka
Department of Chemistry (FBFS)
B-VLU
FAaFR
Details of topic
1 / 1
Lehotská, Z.
70.DTZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióne
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFSDetails of topic0 / 1--
71.BTZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)
B-APB
FBFS
Details of topic
0 / 1--