Přehled vypsaných témat - Katedra chémie (FBP)

Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Typ práce:
Studijní program:
Vedoucí tématu:

* | A | B | C | D | F | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | V | Z

Poř.TypNázev tématuVedoucí práceGarantující pracovištěStudijní programZaměřeníUrčené proPodrobnostiObsazeno/MaxŘešitelé
1.DPAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
2.BPAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
3.BPAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
4.BPAntioxidačné vlastnosti jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
5.BPBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Sulírová, K.
6.BPBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
7.BPBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / ----
8.BPBioaktívne látky v bylinných čajochŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
9.BPBioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvoduMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
10.DPCibuľa (Allium cepa L.) zdroj zdraviu prospešných látokBystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
11.BPDioxíny a polychlorované bifenyly v produktoch živočišneho povoduTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / ----
12.BPFytohormóny v obilnináchTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
13.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
14.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
15.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
16.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
17.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
18.BPCharakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeBystrická, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
19.DPCharakteristika vybraných druhov bylinných čajov z pohľadu minerálneho zloženiaŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
20.DPCharakterizácia vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných bylinných čajochŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
21.BPChemické komponenty vznikajúce počas tepelnej úpravy obilných produktovTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
22.DPInterakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
23.BPKontaminácia vodných tokov na SlovenskuStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
24.DPKontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na SlovenskuBystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
25.DPKontrola a obsah chemoprotektívnych látok v jahode obyčajnej (Fragaria vesca L.)Bystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Zelisková, L.
26.DPKontrola a obsah chemoprotektívnych látok v paprike ročnej (Capsicum annum L.)Bystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Porhajaš, J.
27.DPKontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
28.DPKontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
29.BPKontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovuŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
30.DPKontrola vplyvu obrábania pôdy a hnojenia na príjem mangánu do zrna odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
31.DPKumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktoromTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
32.DPKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
33.BPModerné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
34.DPMonitoring obsahu rizikových prvkov v rôznych anatomických častiach vybraných druhov jedlých divorastúcich húb Árvay, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
35.DPMonitoring prchavých látok vo vybraných druhoch pravých ovocných destilátovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
36.BPMožnosti zabezpečenia vysledovateľnosti čaju využitím analytických metódŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
37.BPNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
38.BPNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
39.BPNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
40.BPObsah ortuti vo vybraných druhoch orechovHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
41.BPObsah stopových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
42.DPPorovnanie obsahu chemoprotektívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
43.DPPorovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
44.BPPovojník batátový - zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
45.BPPrestup ťažkých kovov v systéme pôda-vinič hroznorodý (Vitis vinifera)Bystrická, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Csere, F.
46.BPRiziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti HorehroniaMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Fedorková, S.
47.DPRizikové kovy v orechoch FAPZ Výživa ľudíHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
48.BPRizikové kovy v semenách tekviceHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
49.DPRizikové kovy v pistáciachHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
50.BPRizikové prvky a ich negatívny účinok na zdravie človekaStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
51.BPRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
52.DPRizikové prvky v orechochHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
53.DPSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
54.DPTažké kovy a antinutričné látky vo vybraných druhoch rodu AllimBystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
55.BPTranslokácia rizikových prvkov vo fruktifikačných štruktúrach jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
56.DPTranslokácia vybraných prvkov vo fruktifikačných orgánoch jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
57.DPTranslokácia vybraných rizikových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z vybraných lokalít SlovenskaÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
58.BPVoda v potravinách a vo výžive človekaBystrická, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
59.BPVplyv kadmia, olova a zinku na ľudský organizmusStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
60.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
61.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovovMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
62.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
63.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
64.DPVplyv obsahu rizikových prvkov na antioxidačné parametre jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
65.DPVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
66.DPVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
67.DPVplyv odrody, obrábania pôdy a hnojenia na kumuláciu kobaltu do zrna jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
68.DPVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DPBystrická, J.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
69.BPVplyv ťažkých kovov na kvalitu cibuľovínBystrická, J.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
70.DPVplyv technologických úprav na antioxidačné parametre jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)I-TNiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
71.DPVybrané pestovateľské faktory vo vzťahu k obsahom železa v zrne v odrodách jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
72.BPVyužitie moderných analytických metód na určenie zloženia pravých ovocných destilátovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
73.DPVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu1 / -- Slivková, B.
74.BPVýznam a využitie kokosového orecha pre FAPZ výživa ľudíHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
75.BPVýznam bielkovín vo výžive človekaBystrická, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
76.BPVýznam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Bystrická, J.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
77.BPVýznam tukov vo výžive človekaBystrická, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1--
78.DPZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
79.BPZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--