Prehľad vypísaných tém - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:

* | A | B | D | H | Ch | I | K | L | M | O | P | R | S | T | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPAplikácia extraktov z liečivých bylín do ovocných štiav s cieľom zvýšenia ich senzorickej a nutričnej kvalityMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pečarková, T.
2.DizPAromachológia ako externý faktor výberu a preferencie vybraných potravinárskych produktov v gastronómiiVietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
3.BPBatáty a možnosti ich kulinárneho využitiaMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPDynamika technologických parametrov skladovaného sladuMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPHodnotenie kvality nealkoholických nápojov po aplikácii rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia počas výrobyMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Poláková, J.
6.BPHodnotenie obsahu beta karoténu počas spracovania karotky mrazenímMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / -- Ludrovanová, S.
7.DPHodnotenie technologickej kvality pšeničných ciest a chleba s prídavkom červenej ryže.Tokár, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Kubíková, S.
8.DPHodnotenie technologickej kvality vybraného druhu kôstkového ovocia z Genofondu SRMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy0 / 1--
9.BPCharakteristika a senzorická analýza šumivých vínKántor, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-VINBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.BPCharakteristika a senzorická analýza Čínskych čajov typu oolongKántor, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKB, B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Hrončeková, D.
11.DPCharakteristika a senzorická analýza Fancúzskych vín z oblasti BordeauxKántor, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPCharakteristika a senzorická analýza oranžových vínKántor, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKB, B-PTG, B-VINBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Ďurfinová, M.
13.BPImerzné techniky senzorického posudzovania vybraných potravinárskych produktov.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Gašparovski, A.
14.DPKontrola kvality skladovaných múk rôznej typológie a pôvoduMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
15.BPKontrola kvality skladovaných rastlinných potravín (podľa výberu študenta)Mareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 2--
16.DPLiečivé rastliny ako funkčné zložky v potravinárstveIvanišová, E.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Krajger, E.
17.BPMožnosti využitia surogácie pri výrobe pivaFrančáková, H.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
18.DPOšetrenie jabĺk pred sušením ako nástroj zvyšovania kvality výsledného produktuMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy1 / 1 Buricová, A.
19.BPPrírodné farbivá - využitie v potravinárstveIvanišová, E.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Granátová, L.
20.BPRiziká z nadmerného používanie náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojovMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)FBPPodrobnosti témy1 / 1 Horváthová, D.
21.BPSenzorický profil vybranej tradičnej potraviny z vybraného štátu EÚ.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Kiacová, M.
22.BPSvetová produkcia, charakteristika a senzorická analýza vín odrody Cabernet SauvignonKántor, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-VINBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Stanček, M.
23.DPTechnologické a nutričné ukazovatele kvality vybraných druhov kávIvanišová, E.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Dlugoš, M.
24.DPTechnologické aspekty skladovaného zrna sladovníckeho jačmeňaMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
25.DPTechnologické využitie sladkých zemiakov (Povojník batátový)Mareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
26.DPTopinambur a jeho využitie v pekárskom priemysleIvanišová, E.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Šátek, M.
27.DizPVplyv aromachologických stimulov ako faktor výberu a preferencie vybraných modelových potravínVietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
28.BPVplyv lokality na technologicke parametre jačmena sladovníckehoFrančáková, H.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
29.DPVplyv prídavku farebných odrôd zemiakov na technologickú kvalitu pšeničného cesta a chleba.Tokár, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Orendáč, K.
30.DPVplyv prídavku rôznych druhov olejov na technologickú kvalitu pšeničného cesta a chleba.Tokár, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Mikolášová, L.
31.BPVplyv redukcie hrozna na kvalitu vína odrody DunajMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-VINBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Lichnerová, K.
32.DizPVplyv skladovania a balenia na trvanlivosť a zmeny obsahových zložiek výrobkov z cereáliíMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / ----
33.BPVplyv spôsobu chmelenia na vybrané kvalitatívne parametre pivaDráb, Š.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)FBPPodrobnosti témy1 / 1 Kováčová, Z.
34.DPVýroba a vlastnosti sladov z pšenice a ovsaFrančáková, H.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
35.DizPVýroba hroznových muštov so zvýšeným obsahom zdravotne prospešných fenolických zlúčenín s antioxidačným účinkomVietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
36.DPVyužitie bielej muštovej odrody hrozna na produkciu netradičných druhov vínKántor, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
37.BPVyužitie drobného ovocia pri výrobe ovocných dezertovMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Hnidzíková, D.
38.BPVyužitie jedlých kvetov v gastronómiiMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
39.BPVyužitie menej známych druhov zeleniny v gastronómiiMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Divekyová, L.
40.BPVyužitie tekvice mošusovej v gastronómiiMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Nováková, S.
41.BPZdravotné riziká nadmerného používania syntetických farbív pri výrobe nápojovMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Kluková, N.
42.DizPZmeny kvality nových typov konzumných zemiakov (Solanum tuberosum, L.) a sladkých zemiakov (Ipomoea batatas, L.) z hľadiska skladovania a potravinárskeho spracovaniaMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / ----
43.BPZmyslové hodnotenie a senzorické profily jedlých kvetov.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Vargová, P.
44.BPZmyslové hodnotenie microgreens.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Horváthová, D.