Prehľad vypísaných tém - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:

* | A | B | D | F | H | M | O | P | R | Š | T | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPAtraktívnosť odrodových jablčných štiav z hľadiska preferencie konzumentovMezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Vida, T.
2.DizPBiologické a technologické predpoklady intenzifikácie pestovania orecha kráľovského (Juglans regia L.)Paulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)D-ZHDFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
3.BPDrevotoč hruškový (Zeuzera pyrina) - potenciálne významný ovocných sadov na SlovenskuPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPFenomén súčasnosti: oranžové vínaMezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Šuchma, J.
5.DPFytochemikálie pre podporu zdravia a vitality.Jedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
6.DPHodnotenie kvalitatívnych a kvantitatívnych parametrov úrody hrozna sortimentu stolových odrôd viniča hroznorodéhoBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Gažo, P.
7.DPHodnotenie zastúpenia genotypov orecha kráľovského s rôznymi typmi rodivosti vo vybranej populáciiPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)I-ZHIFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
8.DizPManažment prirodzeného potenciálu zrenia bieleho vína aplikáciou špecifických technologických postupov spracovania hroznaAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)D-ZHDFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
9.DPMonitoring bionómie Ázijskej lienky (Harmonia axyridis) vo vinohradníckej výrobe v priebehu vegetácie a v čase zberu hroznaAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / ----
10.BPMožnosti monotematického horizontálneho a vertikálneho využitia rosé vín pri zážitkovej enogastronómiiAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / -- Laktiš, A.
11.DPMožnosti zvýšenia kvality hrozna zmenou vybraných agrotechnických zásahovBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Belica, M.
12.BPObnova starých výsadieb ovocných drevínPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / -- Brišák, R.
13.BPOchranné účinky prírodných polyfenolov pri ochoreniach obehového systémuJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Kolcún, T.
14.DPPomologické hodnotenie populácie orecha kráľovského v obci TehlaPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)I-ZHIFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
15.BPProjekt výstavby ovocného saduPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy2 / 1 Janás, M.
Šabík, D.
16.BPProjekt výstavby vinohraduPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Marečková, N.
17.DPProjekt výstavby vinohradu a technologického vybavenia vinárskej prevádzkyPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
18.DPRastlinné metabolity pre optimalizáciu fyziologických hodnôt krvi a moču človekaJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
19.DPRevitalizácia starého ovocného sadu v obci SobotištePaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)I-ZHIFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Nečas, D.
20.BPŠpecifikácia pestovania viniča a výroby vína vo vybranej vinárskej oblasti MaďarskaPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Hupka, C.
21.BPŠpecifikácia pestovania viniča a výroby vína vo vybranej vinárskej oblasti NemeckaPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
22.DizPTechnologické možnosti výroby a prezervácie bioaktívne hodnotných štiav a extraktov záhradníckych plodín využiteľných v potravinárskom a farmaceutickom priemysleMezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)D-ZHDFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
23.BPÚdržba a renovácia výsadieb starých ovocných drevínPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy2 / 1 Čangel, J.
Schieberová, M.
24.DizPVplyv abiotických faktorov na morfologické a biologické vlastnosti viniča a obsahové látky vínaJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)D-ZHDFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
25.DPVplyv enologických tanínov na vybrané vlastnosti vínaPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Ďurišová, V.
26.BPVplyv vybraných faktorov na diferenciáciu súkvetí viniča hroznorodého (Vitis vinifera L.)Bernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 2--
27.BPVrtivka orechová (Rhagoletis completa) - potenciálne významný škodca orechov na SlovenskuPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Koščialik, R.
28.BPVyhodnotenie výskytu Drosophila suzukii vo vinohradníckej výrobe v priebehu vegetácie a v čase zberu hroznaAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / ----
29.BPVyužitie prípravkov na zlepšenie kondície rastlín v ovocných sadochPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
30.DPVyužitie účinkov biologicky aktívnych látok v znižovaní rizika ochorení ľudíJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
31.BPZávislosť kvalitatívnych a kvantitatívnych parametrov hrozna na pozícii strapcov na viničnom kryBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 2--
32.BPZhodnotenie nutričných ukazovateľov a výlisnosti vybraného odrodového spektra jablone domácej (Malus domestica)Mezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy0 / 2--
33.DPZhodnotenie vplyvu vybraných faktorov na priebeh kvasenia a vybrané parametre vyrobených vín.Pintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
34.DPZhodnotenie vybraných aspektov vinohradníckej a vinárskej výroby vo vybranom vinohradnícko-vinárskom podnikuPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Pavlík, D.
35.DPZhodnotenie vybraných kvalitatívnych a kvantitatívnych vlastností brusnice čučriedkovaj (Vaccinium myrtillus ) v rôznych výškových stupňoch na území tatranského národného parkuMezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Petrík, M.