Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP) - zoznam projektov
Aplikácie zobrazujú zoznam projektov vybraného pracoviska.
Počet nájdených záznamov: 27
Stav | Názov | Od | Do | Druh | Garant | Pracovisko |
---|---|---|---|---|---|---|
Analýza senzorických, kognitívnych a afektívnych faktorov preferencie potravín/nepotravinárskych produktov. (APVV-17-0354) | 2018 | 2022 | Všeobecné výzvy | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Inovácia predmetov hodnotenia potravín pre potreby problémovo/projektovo orientovanej výuky. ( 045SPU-4/2019) | 2019 | 2021 | KEGA | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Inovácia vzdelávania v predmetoch so zameraním na skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu (044SPU-4/2019) | 2019 | 2021 | KEGA | J. Mareček | KTKRP FBP | |
Inovácie pekárskych výrobkov s cieľom zvýšiť ich nutričnú hodnotu a atraktivitu pre konzumenta. (05-GASPU-2018) | 2019 | 2020 | GA SPU | M. Tokár | KTKRP FBP | |
Inovatívne využitie vedľajších výrobných zvyškov z hrozna pri stabilizácii a čírení vína a nealkoholických nápojov (APVV-15-0315) | 2016 | 2021 | Všeobecné výzvy | P. Czako | KTKRP FBP | |
Integrácia študijného programu Agropotravinárstvo v kontexte problematiky skladovania a spracovania rastlinných produktov a praxe (034SPU-4/2015) | 2015 | 2017 | KEGA | J. Mareček | KTKRP FBP | |
Komparatívna percepčná štúdia potenciálu senzorických posudzovateľov na Slovensku a Západnom Balkáne. (SK-SRB-2016-0008) | 2017 | 2018 | Bilaterálna spolupráca | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Kvalita potravín a spotrebiteľské štúdie (2014-1-SK01-KA203-000464) | 2014 | 2017 | Erasmus+ KA2 Strategické partnerstvá | E. Horská | KMO FEM | |
Kvalitatívne faktory vplývajúce na výrobu a spotrebu mlieka a syrov. (APVV-16-0244) | 2017 | 2020 | Všeobecné výzvy | Ľ. Nagyová | KMO FEM | |
Nutričná a hygienická kvalita kávových a kakaových bôbov (SK-PL-18-0034) | 2019 | 2020 | Bilaterálna spolupráca | E. Ivanišová | KTKRP FBP | |
Overenie reliability marginálnych senzorických metód v porovnaní s modernými inštrumentálnymi senzorickými metódami počas procesu vývoja potravín. (1/0374/16) | 2017 | 2017 | VEGA | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Potravinové neofóbie a ich kvantifikácia pomocou techník senzorickej analýzy a metód spotrebiteľskej neurovedy. (1/0088/20) | 2020 | 2022 | VEGA | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Rozvoj vyššieho vzdelávania prostredníctvom zriadenia zdravotného školiaceho centra pre prenos technológie microarray | 2018 | 2021 | Erasmus+ KA2 Budovanie kapacít v oblasti vyššieho vzdelávania | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Technológie potravín rastlinného pôvodu - tvorba vysokoškolskej učebnice (034SPU-4/2018) | 2018 | 2020 | KEGA | J. Mareček | KTKRP FBP | |
Transformácia posudzovania kvality potravín v krajinách Centrálnej Ázie | 2017 | 2020 | Erasmus+ KA2 Strategické partnerstvá | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Transformácia predmetov hodnotenia potravín pre potreby problémovo/projektovo orientovanej výuky. (003SPU-4/2018) | 2018 | 2020 | KEGA | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Transformacia študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického | 2013 | 2015 | KEGA | H. Frančáková | KTKRP FBP | |
Transformácia študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického (032SPU-4/2013) | 2013 | 2014 | KEGA | H. Frančáková | KTKRP FBP | |
Tvorba inovatívnych študijných materiálov z problematiky skladovania a spracovania surovín a potravín rastlinného pôvodu pre študijný program Agropotravinárstvo a prax (037SPU-4/2016) | 2016 | 2018 | KEGA | J. Mareček | KTKRP FBP | |
Tvorba vysokoškolskej učebnice Skladovanie a spracovanie rastlinných surovín a potravín (038SPU-4/2017) | 2017 | 2019 | KEGA | J. Mareček | KTKRP FBP | |
Validácia vývoja funkčných potravín pomocou senzorickej analýzy a prístrojov umelej percepcie. (1/0280/17) | 2017 | 2019 | VEGA | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Vplyv senzorických, kognitívnych, afektívnych a externých faktorov prostredia v preferencii potravín. (APVV-16-0187) | 2017 | 2021 | Všeobecné výzvy | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Výskum a optimalizácia technológií pre výrobu potravín s pridanou hodnotou (APVV-14-0460) | 2015 | 2019 | Všeobecné výzvy | T. Bojňanská | KTKRP FBP | |
Využitie hroznových výliskov v pekárstve a pivovarníctve (1/0282/19) | 2019 | 2021 | VEGA | M. Tokár | KTKRP FBP | |
Vývoj a aplikácia metodiky výroby čokolády a hodnotenie jej technologických parametrov a nutričnej kvality (05-GA SPU-16 ) | 2016 | 2018 | GA SPU | E. Ivanišová | KTKRP FBP | |
Vývoj a optimalizácia funkčnej potraviny na báze jedlého gélu pre cieľovú skupinu seniorov. (APVV-18-0118) | 2019 | 2023 | Všeobecné výzvy | V. Vietoris | KTKRP FBP | |
Vývoj a optimalizácia funkčnej potraviny na báze jedlého gélu pre seniorov. | 2020 | -- | Všeobecné výzvy | V. Vietoris | KTKRP FBP |
Legenda: | |||||||||||
Aktívne stavy: | podaný | riešený | |||||||||
Neaktívne stavy: | ukončený | zamietnutý |