Slovak University of Agriculture in Nitra - list of publications

The following list contains all information available to the publication.

BOBKO, M. -- KROČKO, M. -- TKÁČOVÁ, J. -- BOBKOVÁ, A. -- MENDELOVÁ, A. -- BELEJ, Ľ. -- ČURLEJ, J. -- JAKABOVÁ, S. Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), p. 175--178. ISBN 978-80-552-1978-3.

Original name: Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product
English name: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product
Written by (author): doc. Ing. Marek Bobko, PhD. (16%)
Ing. Miroslav Kročko, PhD. (12%)
Ing. Jana Tkáčová, PhD. (12%)
doc. Ing. Alica Bobková, PhD. (12%)
doc. Ing. Andrea Mendelová, PhD. (12%)
Ing. Ľubomír Belej, PhD. (12%)
Ing. Jozef Čurlej, PhD. (12%)
PaedDr. Silvia Jakabová, PhD. (12%)
Department: Department of Food Hygiene and Safety
Department of Technology and Quality of Plant Products
Department of Technology and Quality of Animal Products
Kind of publication: článok v elektronickom zdroji
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Year of release: 2019
URL:
Nature of article:
Volume no. (year):
Periodical number within the volume:
Part number:
Starting page: 175
Up to page: 178
Number of pages: 4
UT code by Web of Science:
Electronic collection: Bezpečnosť a kontrola potravín
Original language: Slovak
Publication category: AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Key words: slovak: senzorické analýzy, kvalita, fermentované mäsové výrobky, hroznové semienka, extrakty, oxidačná stabilita
Year of submission: 2019
 
Entry made by: doc. Ing. Marek Bobko, PhD.
Last change: 18. 05. 2019, 22:20 (Data import from library)

Source specification:

GOLIAN, J. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3.

Original name: Bezpečnosť a kontrola potravín
English name:
Editor: prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (50%)
Ing. Jozef Čapla, PhD. (50%)
Kind of publication: conference proceedings
ISBN: 978-80-552-1978-3
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Issue and volume number:
Year of publication: 2019
Issue number:
Number of pages:
Kind of collection:
Entry:
Original language:
Publication category:
Year of submission: 2019
Last change: 18. 05. 2019, 22:20 (Data import from library)