Faculty of Biotechnology and Food Sciences - list of publications

The following list contains all information available to the publication.

BOBKO, M. -- KROČKO, M. -- HAŠČÍK, P. -- TKÁČOVÁ, J. -- BOBKOVÁ, A. -- MENDELOVÁ, A. -- BELEJ, Ľ. -- PAVELKOVÁ, A. Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 177--180. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.

Original name:
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
English name:
Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
Written by (author):
doc. Ing. Marek Bobko, PhD. (16%)
Ing. Miroslav Kročko, PhD. (12%)
prof. Ing. Peter Haščík, PhD. (12%)
Ing. Jana Tkáčová, PhD. (12%)
doc. Ing. Alica Bobková, PhD. (12%)
doc. Ing. Andrea Mendelová, PhD. (12%)
Ing. Ľubomír Belej, PhD. (12%)
Ing. Mgr. Adriana Pavelková, PhD. (12%)
Department:
Department of Food Hygiene and Safety
Department of Technology and Quality of Plant Products
Department of Technology and Quality of Animal Products
Kind of publication:
článok v elektronickom zdroji
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Year of release:
2020
URL:
https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687
Nature of article:
Volume no. (year):
Periodical number within the volume:
Part number:
Starting page: 177
Up to page:
180
Number of pages:
4
UT code by Web of Science:
Electronic collection:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Original language:
Slovak
Publication category:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Key words:
slovak: senzorické analýzy, antioxidanty, hroznové semienka, oxidačná stabilita, mäsové výrobky
Year of submission:
2020
 
Entry made by:
Last change: 06/13/2020 22:20 (Data import from library)

Source specification:

Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7.

Original name:
Bezpečnosť a kontrola potravín
English name:
Editor:
Kind of publication:
conference proceedings
ISBN: 978-80-552-2168-7
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing:
Nitra
Issue and volume number:
Year of publication:
2020
Issue number:
Number of pages:
Kind of collection:
Entry:
Original language:
Publication category:
Year of submission:
2020
Last change:
06/13/2020 22:20 (Data import from library)