Faculty of Biotechnology and Food Sciences - list of publications

The following list contains all information available to the publication.

BOBKO, M. -- KROČKO, M. -- HAŠČÍK, P. -- TKÁČOVÁ, J. -- BOBKOVÁ, A. -- MENDELOVÁ, A. -- BELEJ, Ľ. -- PAVELKOVÁ, A. Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 177--180. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.

Original name:
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
English name: Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
Written by (author):
Department:
Department of Food Hygiene and Safety
Department of Technology and Quality of Plant Products
Department of Technology and Quality of Animal Products
Kind of publication: článok v elektronickom zdroji
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing:
Nitra
Year of release:
2020
URL:
https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687
Nature of article:
Volume no. (year):
Periodical number within the volume:
Part number:
Starting page:
177
Up to page:
180
Number of pages: 4
UT code by Web of Science:
Electronic collection:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Original language:
Slovak
Publication category:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Key words: slovak: senzorické analýzy, antioxidanty, hroznové semienka, oxidačná stabilita, mäsové výrobky
Year of submission: 2020
 
Entry made by:
Last change: 06/13/2020 22:20 (Data import from library)

Source specification:

Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7.

Original name:
Bezpečnosť a kontrola potravín
English name:
Editor:
Kind of publication: conference proceedings
ISBN:
978-80-552-2168-7
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Issue and volume number:
Year of publication:
2020
Issue number:
Number of pages:
Kind of collection:
Entry:
Original language:
Publication category:
Year of submission:
2020
Last change:
06/13/2020 22:20 (Data import from library)