Faculty of Biotechnology and Food Sciences - list of publications

The following list contains all information available to the publication.

KROČKO, M. -- BOBKO, M. -- DUCKOVÁ, V. -- TKÁČOVÁ, J. Oxidačná stabilita fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom štartovacej a probiotickej kultúry stanovená metódou tbars = Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 185--188. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.

Original name:
Oxidačná stabilita fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom štartovacej a probiotickej kultúry stanovená metódou tbars = Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method
English name:
Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method
Written by (author):
Department:
Department of Technology and Quality of Animal Products
Kind of publication: článok v elektronickom zdroji
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing:
Nitra
Year of release:
2020
URL:
https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687
Nature of article:
Volume no. (year):
Periodical number within the volume:
Part number:
Starting page: 185
Up to page:
188
Number of pages:
4
UT code by Web of Science:
Electronic collection: Bezpečnosť a kontrola potravín
Original language: Slovak
Publication category:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Key words:
slovak: probiotiká, fermentované mäsové výrobky, štartovacie kultúry, oxidačná stabilita, mäsové výrobky
Year of submission:
2020
 
Entry made by: Ing. Miroslav Kročko, PhD.
Last change:
06/13/2020 22:20 (Data import from library)

Source specification:

Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7.

Original name:
Bezpečnosť a kontrola potravín
English name:
Editor:
Kind of publication:
conference proceedings
ISBN:
978-80-552-2168-7
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing:
Nitra
Issue and volume number:
Year of publication:
2020
Issue number:
Number of pages:
Kind of collection:
Entry:
Original language:
Publication category:
Year of submission:
2020
Last change:
06/13/2020 22:20 (Data import from library)