Fakulta biotechnológie a potravinárstva - zoznam publikácií

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KROČKO, M. -- BOBKO, M. -- DUCKOVÁ, V. -- TKÁČOVÁ, J. Oxidačná stabilita fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom štartovacej a probiotickej kultúry stanovená metódou tbars = Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 185--188. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.

Originálny názov: Oxidačná stabilita fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom štartovacej a probiotickej kultúry stanovená metódou tbars = Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method
Anglický názov:
Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method
Autor:
Pracovisko: Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov
Druh publikácie:
článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Rok zverejnenia: 2020
URL:
https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany:
185
Do strany:
188
Počet strán:
4
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Pôvodný jazyk:
slovenčina
Kategória publikácie:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Kľúčové slová: slovenčina: probiotiká, fermentované mäsové výrobky, štartovacie kultúry, oxidačná stabilita, mäsové výrobky
Rok uplatnenia: 2020
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
13.06.2020 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7.

Originálny názov: Bezpečnosť a kontrola potravín
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie:
zborník
ISBN: 978-80-552-2168-7
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania:
2020
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia:
2020
Posledná zmena: 13.06.2020 22:20 (Import dát z knižnice)