Department of Food Hygiene and Safety (FBFS) - list of publications

The application shows a list of professionals' publications of the selected department. The publication - department relationship can be modified by means of the My publications and their administration application. The Select department option is located in the section containing information on all kinds of publications, the Field of publication section in particular.

Type:
Year:
Order by:

Number of entries found: 40

Publications
Type of result
Description KPČYearDetails
Aktuálne trendy rozvoja potravinárského priemyslu
Golian, Jozef
Aktuálne trendy rozvoja potravinárského priemyslu. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. 3 p.
conference proceedingsOdborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children
Benešová, Lucia -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Martišová, Patrícia -- Vlčko, Tomáš
Analýza zastúpenia živočíšnych druhov v zeleninovo-mäsových príkrmoch určených pre deti = Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 52--57. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
article in a proceedingsOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
Aronia melanocarpa - use of fruits, their healing effects and some content components
Kačániová, Miroslava -- Mezey, Ján -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
Aronia melanocarpa - využitie plodov, z ich liečivých účinkov a k obsahovým zložkám = Aronia melanocarpa - use of fruits, their healing effects and some content components. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 32--35. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
article in a proceedingsPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Ascariasis as the most frequent helminthosis in Slovakia
Zeleňáková, Lucia -- Žiarovská, Jana
Askarióza ako najčastejšie sa vyskytujúca helmintóza na Slovensku = Ascariasis as the most frequent helminthosis in Slovakia.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 64--69. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdrojiPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Authentication of sheep ́s milk products on the basis of immunoenzymatic detection of cow milk casein
Zeleňáková, Lucia -- Židek, Radoslav -- Čanigová, Margita
Autentifikácia výrobkov z ovčieho mlieka na báze imunoenzymatickej detekcie kazeínu kravského mlieka = Authentication of sheep ́s milk products on the basis of immunoenzymatic detection of cow milk casein.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 160--167. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Authentication of sheep´s milk products on the basic of immunoenzymatic detection of ccow milk casein
Zeleňáková, Lucia -- Židek, Radoslav -- Čanigová, Margita
Autentifikácia výrobkov z ovčieho mlieka na báze imunoenzymatickej detekcie kazeínu kravského mlieka = Authentication of sheep´s milk products on the basic of immunoenzymatic detection of ccow milk casein.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 160--167. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Bezpečnosť potravín od výroby až po spotrebu
Golian, Jozef
Bezpečnosť potravín od výroby až po spotrebu. In Roľnícke noviny. 91, 25 (2020), p. 24. ISBN 0231– 6617.
article in a professional periodical
Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Details
Combined approach for characterization and quality assessment of rabbit bone marrow-derived mesenchymal stem cells intended for gene banking
Vašíček, Jaromír -- Kováč, Michal -- Baláži, Andrej -- Kulíková, Barbora -- Tomková, Mária -- Olexiková, Lucia -- Čurlej, Jozef -- Bauer, Miroslav -- Schnabl, Susanne -- Hilgarth, Martin -- Hubmann, Rainer -- Shehata, Medhat -- Makarevič, Alexander V. -- Chrenek, Peter
Combined approach for characterization and quality assessment of rabbit bone marrow-derived mesenchymal stem cells intended for gene banking. In New biotechnology. 54, (2020), p. 1--12. ISSN 1871-6784.
article in a professional periodicalVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Details
Comparative transcriptional activity of chitinase in white grape varieties
Žiarovská, Jana -- Zeleňáková, Lucia
Komparatívna transkripčná aktivita chitinázy v bielych odrodách viniča = Comparative transcriptional activity of chitinase in white grape varieties.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 265--268. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter
Porovnanie zloženia vybraných mäsových výrobkov na základe kvalitatívnych ukazovateľov = Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 75--81. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
article in a proceedingsOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2020Details
Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese
Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Králik, Martin -- Jančo, Ivona -- Zajác, Peter -- Harangozo, Ľuboš -- Benešová, Lucia
Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese. In Biological trace element research. (2020), p. 2019. ISSN 0163-4984.
article in a professional periodical
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020
Details
Determination of edible salt content in home made sausages
Lopašovský, Ľubomír -- Zeleňáková, Lucia -- Kunová, Simona -- Jakabová, Silvia -- Denkerová, Jela
Stanovenie obsahu jedlej soli v domácich klobásach = Determination of edible salt content in home made sausages.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 189--193. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria)
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Duálna kvalita potravinárskych výrobkov - porovnávacie testy na spoločnom trhu EÚ (medzi Slovenskom a Rakúskom) = Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria). In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 65--74. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
article in a proceedings
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt
Zajác, Peter -- Kúšová, Lenka -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), p. 300--306. ISSN 1337-0960.
article in a professional periodicalVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Details
Effect of reaction parameters in the Real-Time PCR detection of grape chitinase
Žiarovská, Jana -- Zamiešková, Lucia -- Hudecová, Marcela -- Hercegová, Dominika -- Zeleňáková, Lucia -- Kačániová, Miroslava
Effect of reaction parameters in the Real-Time PCR detection of grape chitinase. In Lucrări ştiinţifice. Zootehnie şi biotehnologii. 53, 1 (2020), p. 68--73. ISSN 1841-9364.
article in a professional periodicalVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
2020
Details
Energy drinks and their effects on consumer
Durec, Ján -- Kozelová, Dagmar -- Fikselová, Martina -- Novotný, Ján
Energetické nápoje a ich vplyv na konzumenta = Energy drinks and their effects on consumer. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 11, 1 (2020), p. 10--16. ISSN 1804-3836.
article in a professional periodical
Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
2020Details
Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method
Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Boška, Andrej -- Angelovičová, Mária
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 126--128. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Examples of good practice and application of new trends by managers in gastronomic business
Kozelová, Dagmar -- Chmelová, Daniela -- Durec, Ján -- Felixová, Irena
Príklady dobrej praxe a aplikácia nových trendov manažmentmi gastronomických prevádzok = Examples of good practice and application of new trends by managers in gastronomic business. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 11, 1 (2020), p. 42--48. ISSN 1804-3836.
article in a professional periodical
Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
2020
Details
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions
Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), p. 417--428. ISSN 1338-0230.
article in a professional periodical
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2020Details
Food fraud key factors
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Potravinové podvody a ich kľúčové faktory = Food fraud key factors. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 166--172. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
article in a proceedingsOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
Functional analysis of selection footprints in beef cattle genome
Moravčíková, Nina -- Kasarda, Radovan -- Polák, Peter -- Trakovická, Anna -- Židek, Radoslav -- Belej, Ľubomír -- Golian, Jozef
Funkčná analýza selekčných signálov v genóme mäsových plemien dobytka: Functional analysis of selection footprints in beef cattle genome.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 217--220. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Changes in selected parameters of steamed cheese during storage
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Zeleňáková, Lucia -- Kročko, Miroslav
Changes in selected parameters of steamed cheese during storage. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), p. 1016--1019. ISSN 1338-5178.
article in a professional periodicalVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Details
Changes in slected parameters of steamed cheese during storage
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Zeleňáková, Lucia -- Kročko, Miroslav
Changes in slected parameters of steamed cheese during storage. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), p. 1016--1019. ISSN 1338-5178.
article in a professional periodical
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Details
Identification of genetic families based on mitochondrial D-loop sequence in population of the Tatra chamois (Rupicapra rupicapra tatrica)
Moravčíková, Nina -- Židek, Radoslav -- Kasarda, Radovan -- Jakabová, Daniela -- Genčík, Martin -- Pokorádi, Jaroslav -- Majko, Pavol -- Feriancová, Erika
Identification of genetic families based on mitochondrial D-loop sequence in population of the Tatra chamois (Rupicapra rupicapra tatrica). In Biologia. 75, 1 (2020), p. 121--128. ISSN 0006-3088.
article in a professional periodical
Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
2020Details
Identification of yeasts with Mass Spectrometry during wine production
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Sabo, Jozef -- Ivanišová, Eva -- Žiarovská, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Terentjeva, Margarita
Identification of yeasts with Mass Spectrometry during wine production. In Fermentation. 6, 1 (2020), p. 2--16. ISSN 2311-5637.
article in a professional periodicalVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020Details
Isolation and identificatio of lactic acid bacteria in wine production by MALDI-TOF MS biotyper
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Sabo, Jozef -- Ivanišová, Eva -- Žiarovská, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Fatrcová Šramková, Katarína -- Terentjeva, Margarita
Isolation and identificatio of lactic acid bacteria in wine production by MALDI-TOF MS biotyper. In Acta horticulturae et regiotecturae. 23, 1 (2020), p. 21--24. ISSN 1335-2563.
article in a professional periodical
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020Details
Lactose intolerance and plant-based milk substitutes
Kozelová, Dagmar -- Kolačkovská, Jana -- Benešová, Lucia
Laktózová intolerancia a rastlinné náhrady mlieka = Lactose intolerance and plant-based milk substitutes.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 109--111. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-array and innuDETECT assay detection methods
Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Drdolová, Zuzana -- Martišová, Patrícia -- Semjon, Boris -- Kozelová, Dagmar
Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-array and innuDETECT assay detection methods. In Acta veterinaria. 89, 1 (2020), p. 89--96. ISSN 0001-7213.
article in a professional periodical
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020Details
Nové trendy a výzvy pre nasledujúce desaťročie
Golian, Jozef
Nové trendy a výzvy pre nasledujúce desaťročie. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. 3 p.
conference proceedings
Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií.
2020Details
Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Pavelková, Adriana
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 177--180. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdrojiPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Prof. Ing. Jozef Bulla, DrSc., 75 ročný
Golian, Jozef
Prof. Ing. Jozef Bulla, DrSc., 75 ročný. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. 2 p.
conference proceedings
Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií.
2020
Details
Quality and durability of sausages for grilling from the microbiological point of view
Zeleňáková, Lucia -- Lopašovský, Ľubomír -- Kunová, Simona
Kvalita a trvanlivosť klobás na grilovanie z pohľadu mikrobiológie = Quality and durability of sausages for grilling from the microbiological point of view.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), p. 234--241. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
článok v elektronickom zdroji
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Rastlinné náhrady mlieka v stravovaní obyvateľstva
Kozelová, Dagmar
Rastlinné náhrady mlieka v stravovaní obyvateľstva.  In Agroporadenstvo : sieť poradenských služieb v poľnohospodárstve. Nitra : Ústav vedecko-technických informácií pre poľnohospodárstvo. (2020),
článok v elektronickom zdroji
Práce zverejnené na internete2020
Details
Raw meat and cross-contamination from hand
Zeleňáková, Lucia -- Žiarovská, Jana -- Kozelová, Dagmar
Surové mäso a krížová kontaminácia z rúk = Raw meat and cross-contamination from hand. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 11, 1 (2020), p. 88--97. ISSN 1804-3836.
article in a professional periodicalVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2020Details
Senzory quality evaluation of innovative gluten-free products
Fikselová, Martina -- Lukáčová, Stanislava -- Belej, Ľubomír -- Kleinová, Michaela
Hodnocení senzorické kvality inovovaných bezgluténových výrobků = Senzory quality evaluation of innovative gluten-free products. In Ingrovy dny 2020. Brno: Mendelova univerzita, 2020, p. 166--167. ISBN 978-80-7509-711-8 (brož.).
article in a proceedings
Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2020
Details
Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production
Kačániová, Miroslava -- Jedlička, Jaroslav -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
K niektorým aspektom výskytu a vplyvu kvasiniek vo vzťahu k produkcii vín = Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 12--15. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
article in a proceedings
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits
Kačániová, Miroslava -- Ailer, Štefan -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
K faktorom eliminujúcim riziká možného znehodnocovania mikrobiologickej kvality plodov ovocných rastlín = Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 40--44. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
article in a proceedings
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
The effect of roasting on the total polyphenols and antioxidant activity of coffee
Bobková, Alica -- Hudáček, Marek -- Jakabová, Silvia -- Belej, Ľubomír -- Capcarová, Marcela -- Čurlej, Jozef -- Bobko, Marek -- Árvay, Július -- Jakab, Imrich -- Čapla, Jozef -- Demianová, Alžbeta
The effect of roasting on the total polyphenols and antioxidant activity of coffee. In Journal of environmental science and health. Part B. 55, 1 (2020), p. 1--13. ISSN 0360-1234.
article in a professional periodical
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Details
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality
Kačániová, Miroslava -- Nagyová, Ľudmila -- Štefániková, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Godočiková, Lucia -- Haščík, Peter -- Horská, Elena -- Kunová, Simona
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), p. 69--75. ISSN 1337-0960.
article in a professional periodical
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Details
The use of biological waste for processing of fruits from fruit plants
Kačániová, Miroslava -- Pintér, Eduard -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
Využitie odpadov pri spracovaní plodov z ovocných rastlín = The use of biological waste for processing of fruits from fruit plants. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 45--48. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
article in a proceedings
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020Details