Projekty

Prepojenie teórie a praxe v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín implementovaním moderných didaktických technológií v rámci rôznych foriem vzdelávaniaGarant:
doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.

Na tejto stránke máte zobrazené podrobné informácie o projekte. Pri hlavných projektoch sa zobrazuje navyše zoznam podprojektov.
Popis projektu: | Cieľom projektu je prepojenie teórie a praxe v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín implementovaním moderných didaktických technológií v rámci rôznych foriem vzdelávania. Projekt je zameraný na inováciu praktických cvičení s cieľom rozvíjať laboratórne a informačno-komunikačné kompetencie študentov v kontexte ich prípravy pre laboratórnu a prevádzkovú potravinársku prax. |
Druh projektu: | KEGA (Kultúrna a edukačná grantová agentúra MŠVVaŠ SR) |
Pracovisko: | Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP) |
Identifikácia projektu: | 007SPU-4/2017 |
Stav projektu: | Riešený |
Dátum začatia projektu: | 01. 01. 2017 |
Dátum ukončenia projektu: | 31. 12. 2019 |
Počet pracovníkov projektu: | 11 |
Počet oficiálnych pracovníkov projektu: | 0 |