Projekty

Nutričná a hygienická kvalita kávových a kakaových bôbov

Garant: Ing. Eva Ivanišová, PhD.

Základné informácie   Pracovníci      

Nasledujúca tabuľka zobrazuje podrobnejšie informácie o pracovníkoch projektu "Nutričná a hygienická kvalita kávových a kakaových bôbov".


Zoznam všetkých pracovníkov projektu

V nasledujúcej tabuľke je zoznam všetkých pracovníkov pracujúcich na projekte.

PracovníkÚlohaPracoviskoTelefónKancelária
Ing. Eva Ivanišová, PhD.KTKRP FBP+421 37 641 4421AT_4_18
RNDr. Attila Kántor, PhD.FBP D-TEP [ukončené]
Ing. Marián Tokár, PhD.KTKRP FBP+421 37 641 5815AT_4_22

Legenda
Úloha:administratívametodický riešiteľriešiteľpomocníkpozorovateľ